I INICIO I CASA - JARDIN
presentación la casa - jardín parque natural tarragona romana actividades contacta
 

SANT MAGÍ 2018

SANT MAGÍ 2018
Lugar:
Tarragona, Catalunya
Fecha:
14 agost 2018 - 19 agost 2018
Precio:
gratis

Un any més amb l’estiu arriba la Festa Major de Sant Magí el proper mes d’agost.

Durant sis dies, del 14 al 19, l’aigua i la festa s’estendran per tota la ciutat amb més de 200 actes entre activitats programades per entitats, esdeveniments de caràcter més tradicional, música i espectacles. L'any passat el gruix de la festa es va haver de suspendre a causa dels atemptats terroristes de Barcelona i Cambrils. Per aquest motiu, el teixit festiu i cultural de la ciutat ha dedicat molts esforços perquè la festa del patró de Tarragona sigui enguany novament un èxit.

 

Entre les novetats destaquen la posada en marxa del Magí Tapa, iniciativa sorgida d'algunes comparses del Carnaval de Tarragona i d'entitats del Seguici Popular que, imitant el model d'èxit del Tecla Tapa, del 17 al 19 d'agost oferiran un espai gastronòmic a preus populars a la plaça Verdaguer. D'altra banda, el dissabte 18 d'agost els més menuts també tindran l'oportunitat de gaudir de la festa de l'aigua amb la Petita Remullada (activitat que s'havia d'estrenar l'any passat però finalment no es va poder celebrar a causa de la suspensió). Els infants de fins a 12 anys tindran una oportunitat privilegiada per refrescar-se sota els elements típics com el Càntir, el Carro, la Síndria i la Petxina Pelegrina.

 

Entre els grans noms propis destaquen el concert de Ricky Martin a la TAP el 14 d'agost a la Tarraco Arena Plaça i l'espectacle Sombras, de la bailaora Sara Baras, el 18 d'agost al Camp de Mart. Dins dels actes previs també destaquen els concerts de Joan Manuel Serrat (4 d'agost, Camp de Mart), Pablo Alborán (8 d'agost, TAP), Sergio Dalma (9 d'agost, Camp de Mart) i Ara Malikian (11 d'agost, TAP).

 

www.tarragona.cat/cultura/festes


Juntarse con seguridad

Juntarse con seguridad Lugar ideal para juntarse en epoca de covid ... (+)

Comentari d'inquilins 2020

Comentari d'inquilins 2020 Els nostres hostes estan saisfets de la seva estada al Mas Pomeríc ... (+)

Estiu 2020

Estiu 2020 Ha llegado el verano y lo tenemos todo preparado para recibiros...... (+)

La primavera al Mas Pomeríc

La primavera al Mas Pomeríc ... (+)

Sant Jordi al Mas Pomeríc

Sant Jordi al Mas Pomeríc Las rosas del Jardín.... (+)
2020 © gescorcat97 disseny Glòria corberó